fbpx
Close

Billy Joe Saunders: Canelo, Golovkin ja Eubank – kõik väldivad minuga poksimist

Avatar
-Billy Joe Saunders, Frank Warren ja Shefat Isufi | Foto: Action Images/Scanpix

Inglane Billy Joe Saunders (27-0) poksib 18. mail  WBO super-keskkaalu ajutise tiitli eest serblase Shefat Isufiga (27-3-2). Varasem WBO keskkaalu maailmameister on teisteseas võitnud Eesti päritolu Artur Akavovit (22-3).

“Inimesed räägivad, et ma ei ole piisavalt suur super-keskkaalu jaoks, aga ma olin suur keskkaallane. Mu tugevused ei ole jõud ja võimsus, ma poksin peaga. Me proovisime saada suuri matše keskkaalus, aga mu stiil ei ole sobiv teatud poksijate jaoks. Canelo, Golovkin, Eubank – need mehed ei taha minuga poksida. Nad ilmselt ootavad, et ma vananeks ja kaotaksin oma head refleksid, aga ma alles jõuan oma parimasse vormi. Ma olen 29-aastane, mu kontol on 27 matši, ma olen võib-olla 10 tugeva löögiga pihta saanud nende matšide jooksul. Kui nimekad poksijad ei taha minuga võidelda, siis ma võistlen nendega, kes mulle antakse. Rääkis Tyson Fury treeneri Ben Davidsoni käe alla treenima siirdunud Saunders.

scroll to top
Inline
Inline