fbpx
Close

Dustin Poirier: igaüks on löödav, keegi pole ideaalne

Avatar
-Dustin Poirier ja Max Holloway | Foto: AFP/Scanpix

Dustin Poirier teenis vabavõitlusüritusel UFC 236 kergekaalu vahetiitli, kui võitis valitsevat sulgkaalu meistrit Max Holloway’d kohtunike ühehäälse otusega. 30-aastast ameeriklast ootab nüüd eest matš valitseva kergekaalu meistri Khabib Nurmagomedoviga. Kuulduste kohaselt plaanib maailma suurim vabavõitlusliiga kergekaalu tiitlimatši septembris, Abu Dhabis toimuva ürituse main event’iks.

“Ma olen järgmine Nurmagomedovi jaoks, vahetiitel seda ju tähendab. Khabib peaks teadma, et ma olen väga ohtlik vastane. UFC plaanib meie matši septembriks, ma tahan enne teha kümne nädalase treeninglaagri. Alustan ettevalmistustega juba praegu, sest kui midagi peaks muutuma ei ole ma omadega jännis. Khabibil ei ole suuri ja silmapaistvaid puudujääke, kuid ma suudan need tekitada. Igaüks on löödav, ma suudan võita igaüht, keegi pole ideaalne. Mind ümbritsevad American Top Teamis paljud head inimesed. Ma õpin palju seal treenivate sportlaste pealt ning hindan kõigi oma treeningpartnerite ja treenerite panust väga kõrgelt,” rääkis Poirier ESPN-ile antud intervjuus.

scroll to top
Inline
Inline