fbpx
Close

Jack Hermansson: uskusin algusest peale, et minu oskused on Jacare omadest paremad

Avatar
-Jack Hermansson | Foto: AFP/Scanpix

Pühapäeva varahommikul toimus USA-s, Fort Lauderdales UFC Fight Night 150. Võitlusõhtu peamatšis kohtusid keskkaallased Jack Hermansson ja Jacare Souza. Kohtunike ühehäälse otsusega võitis viieraundilise matši 30-aastane rootslane Hermansson.

“Kahtlemata oli see minu senise karjääri suurim matš ja ma olen väga õnnelik, et suutsin selle võita. Loomulikult oleksin veel õnnelikum, kui oleksin suutnud ta lõpetada, kuid see oli viie raundiline fight ning mul on palju materjali, millest õppida. Kindlasti paljud kahtlesid minus, arvati, et ma tulen lühikese etteteatamisega ja lihtsalt proovin kas saan hakkama. See polnud üldsegi nii, uskusin algusest peale, et minu oskused on paremad, kui Jacare omad ja ma usun, et tõestasin seda täna.

Mänguplaan oli segada kõiki distantse, lõpus mul ei olnud seda teravust, et teda enam maha viia. Kuigi ma oleksin isegi rohkem tahtnud maas võidelda, kui me seda tegime. Esimeses raundis sain tugeva giljotiin-kägistuse talle peale, oleksin sellega üheksa meest kümnest lõpetanud aga Jacare näitas, kuivõrd hea võitleja ta on ja tuli välja sealt. UFC peaks ütlema, keda ma pean võitma, et tiitlimatš saada – andke mulle see vastane ja ma teen seda. Lootsin Jacare vastu kiiret lõpetust, kuid mu treener ütles mulle, et matš tuleb täpselt selline nagu see oligi – tema proovib jõhkraid pomme lüüa, mina aga löön ja liigun pidevalt,” rääkis Hermansson üritusejärgsel pressikonverentsil.

Vaata pressikonverentsi täiespikkuses (Hermansson alates 50.50):

Järgmine UFC üritus toimub Eesti aja järgi 5. mai varahommikul. Kanadas, Ottawas toimuva võitlusõhtu peamatšis kohtuvad kergekaallased Al Iaquinta (4. USA, 14-4-1) ja Donald Cerrone (8. USA, 35-11-1).

scroll to top
Inline
Inline