fbpx
Close

Mike Perry: paar päeva enne matši tahtsin surra

Avatar
-Mike Perry ja Alex Oliveira | Foto: AFP/Scanpix

Pühapäeva varahommikul toimus USA-s, Fort Lauderdales UFC Fight Night 150. Võitlusõhtu parimaks matšiks valiti Mike Perry ja Alex Oliveira vaheline kohtumine. Maailma suurimas vabavõitlussarjas kümnenda matši teinud Perry võttis karjääri 13. võidu kohtunike ühehäälse otsusega, kaotusi on 27-aastasel ameeriklasel neli. 

“Nii palju, kui ma kuulsin, siis inimesed räägivad, et see oli hea fight. Sellepärast ma siin olengi, et rahva meelt lahutada. Kui liiga palju tehnika peale mõelda, võib võit kaduma minna. Vahest on targem endast lihtsalt kõik anda, seda ma tegingi ja see tõi ka võidu. Kaaluvõtt oli raske, aga ma olen alati valmis võitlema, lähen puuri põrutuste ja sinikatega – kunagi pole 100% kõik ideaalselt terve. Loomulikult hea juua vett, mahla, limonaadi ja süüa. Ma võtsin pärast kaalumist 8,5 kilo juurde, ma ei ole kunagi nii palju pärast kaalul käimist juurde võtnud, seega teatud mõttes läks kaaluvõtt hästi. Tundsin ennast puuris tugevalt.

Ma mõtlesin selle kaaluvõtu peale ja me elame hullus maailmas. Paar päeva tagasi ma tahtsin surra, ma vihkasin kaalulangetamist lihtsalt nii palju, igat aspekti sellest – see oli lihtsalt nii kohutav. Nüüd ma olen aga maailma tipus, ma küll ei löönud Oliveirat nokauti, kuid mind ei huvita see. Võit või kaotus, koju lähen ikka longates. Palgatšekk on suur ja ma olen väga õnnelik. Minu ja Darren Tilli matš oleks huvitav, ta on mind välja kutsunud, nüüd kutsusin mina teda. Ma tavaliselt ei taha võidelda sportlastega, kes tulevad kaotuste pealt, aga Till on tipus (kergekeskkaalu rankingu kuues – toim.), numbriga oma nime kõrval ja ma tahan seda kohta endale.

Olime just parasjagu trennis ja väga pikk päev oli, ma olin väsinud. Võttemeeskond oli ka saalis ja meist tehti videoid, Jacare tegi just parasjagu ESPN-iga kaadrit. Seal vedeles selline kummilint, millega naised kükke teevad jõusaalis. Ma mõtlesin, et võiks lolli nalja teha ja panin selle endale ümber kaela ja kümmardusin ette. Kui lint läks pingule läks mul umbes kahe sekundiga pilt eest ära. Ma kõikusin seal ja lõin hamba vastu kangi ära. Inimesed vaatasid, kuidas ma seal rippusin ja ütlesid: “Mike, lõpeta ära.” Jacared filmiti ja ta tagus kotti samal ajal. Kui ta mind nägi jooksis minu juurde ja võttis lindi mu kaela ümbert ära. Jacare päästis mu elu ja ma olen väga tänulik talle. Kahju, et tal puuris parim päev ei olnud, selline on sport,” rääkis Perry üritusejärgsel pressikonverentsil.

Vaata pressikonverentsi täiespikkuses (Perry alates 19.25):

Järgmine UFC üritus toimub Eesti aja järgi 5. mai varahommikul. Kanadas, Ottawas toimuva võitlusõhtu peamatšis kohtuvad kergekaallased Al Iaquinta (4. USA, 14-4-1) ja Donald Cerrone (8. USA, 35-11-1).

scroll to top
Inline
Inline