fbpx
Close

Stipe Miocic: Cormier võitis eelmine kord justkui lotoga

Avatar
-Stipe Miocic ja Daniel Cormier | Foto: AP/Scanpix

Eesti aja järgi 18. augusti varahommikul toimub USA-s, Anaheimis UFC 241. Oodatud vabavõitlusürituse peamatšis lähevad taaskord vastamisi raskekaallased Daniel Cormier (22-1-1) ja Stipe Miocic (18-3). Kaalul on UFC raskekaalu tiitel.

Samad mehed kohtusid puuris ka eelmise aasta juulis. Toona kuue matšilist võitude seeriat ja tiitlit omanud Miocic kaotas Cormierile esimese raundi nokaudiga. “Möödunud aasta on olnud imeline, loomulikult, kaotada on jama, aga kaks nädalalt pärast matši sündis mu tütar. See on parim asi, mis mu elus juhtunud on. Olen vaadanud, kuidas ta kasvab ja laadinud oma akusid. Olen re-matši eel elevil,” rääkis 36-aastane Miocic.

Pärast tiitli võitmist tahtis toona kahe kaaluklassi meister Cormier teha matši Brock Lesnariga – oma vana tuttavaga maadluspäevilt. “Mul on mänedzer, kes on head tööd teinud. Teatud sportlased saavad koheseid re-matše, kuigi nad pole kordagi tiitlit kaitsnud. Ma olen kaitsesin kolm korda järjest oma tiitlit ja siis DC räägib, et ma peaks vahepeal ühe matši võitma ning ise tahab matši teha mehega, kes pole kolm aastat võistelnud ja on kaks korda steroididega vahele jäänud, aga noh, on mis on. Olen õnnelik, et sain kohese re-matši ja kindel, et tulen seekord võidukalt puurist välja.

Esimene matš läks hästi, kuniks ta tabas. Cormier oleks justkui lotoga võitnud too õhtu. Mina tegin tempot ja liikusin edasi, matš oli minu kontrolli all. Ta lõi mind näpuga silma ja see viis mind veidi rütmist välja ning seejärel ta tabas mind paremakäelöögiga. Mind on kõveminigi löödud, aga DC oli täpne ja see on selle spordi eripära. Tahan tõestada, et olen parem võitleja, kui Cormier ja oma tiitli tagasi saada. Praegu valitseb teistsugune arusaam ja õigusega, sest ta tegi mulle ära,” lisas UFC raskekaalu rankingu esimesel real olev ameeriklane.

scroll to top
Inline
Inline